textielfestival weerribben kramenmarkt 01Kraamhouders melden zich aan:
Nel de Boer
Athme van H.J. Stokvis uit Wierden
Handwerk atelier Sari
Kantwerk (Monique Boonstra)
Anke Tilstra
Folklore tas
Goede d(r)aad (Elly Wildeboer)
Marquerita Romaya
Siertriedsje (Fransien de Vries)
Liesbeth Hulsteijn
Maja’s Batiks
Quilt en vilt
Tambani Nederland (Aafke de Vries)
Hilly Binksma
Dorothé Duys
Wolkol
Ada Heidbuurt
Atelier Wypkje
Wol in Enkhuizen (Leida Veldkamp)

Maja’s batiks

De caravan van De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld is er ook. Kom je ook aanhaken?

Demonstratie- en informatie stands:
Naast de kramenmarkt biedt TFW ook de ruimte aan demonstraties en informatie stands. Deze stands zijn te vinden in het Dorpsservicecentrum De Landerijen.
Quiltersgilde, Vrouwen van NU Overijssel, Landelijke spin groep, De vereniging Merkwaardig
Sokkenbrei machine van Matty Bos, Geert Bakker met foeke breien, kantklossen door Janie Witteman.


Mogelijkheid tot huren van een kraam op het Textiel Festival Weerribben 10 en 11 juni 2017.
Download hier het aanmeldingsformulier.
NB. U kunt zich inschrijven tot 1 maart.

U heeft er misschien al van gehoord: op 9, 10 en 11 juni 2017 (vrijdag/zaterdag/zondag) vindt de tweede editie plaats van het Textiel Festival Weerribben (N.W. Overijssel).
Na de eerste geslaagde editie in 2015 in en rondom het dorp Oldemarkt gaat het weer bruisen van de (textiel)activiteiten. Er worden diverse exposities gehouden, lezingen en workshops gegeven. De locaties zijn uitgebreid en de duur van het festival is met een dag verlengd. De vrijdag is er bij gekomen. Nieuwe activiteiten worden toegevoegd zoals het houden van een modeshow.

Inmiddels hebben we ook al internationaal exposerende kunstenaars aangetrokken.
De kramenmarkt krijgt een andere route dan in 2015. De route is compacter gemaakt, rondom het marktplein in Oldemarkt, maar het aantal kramen waar wij voor gaan is niet minder: 100 stuks. De markt is buiten. Er wordt voor alternatief vervoer gezorgd van het hart van het festival naar de marktlocatie.
Er zijn fiets- en autoroutes naar de diverse locaties, die veelal rolstoel toegankelijk zijn. Kortom: véél spektakel op het gebied van quilten, vilten, breien, haken, borduren, weven spinnen en een mix daarvan. Het thema van deze tweede editie is: HANDEN

Wilt u als leverancier een standaard kraam huren tijdens dit festival? De prijs is € 45,00 per dag. U kunt 1 of 2 dagen een kraam huren. U kunt het aanmeldingsformulier downloaden van deze pagina. Via dit formulier kunt u zich opgeven en aangeven wat u wilt. Daarna ontvangt u een bevestiging en het contract. Dat laatste ontvangen wij gaarne, ingevuld retour.
Wij rekenen op een prachtige tweede editie van dit Textiel Festival Weerribben en hopen u als leverancier (misschien wederom) te mogen ontvangen!

De kramencommissie Thea, Binnette en Antoinette