textielfestival weerribben kramenmarkt 01
Mogelijkheid tot huren van een kraam op het Textiel Festival Weerribben 10 en 11 juni 2017.

U heeft er misschien al van gehoord: op 9, 10 en 11 juni 2017 (vrijdag/zaterdag/zondag) vindt de tweede editie plaats van het Textiel Festival Weerribben (N.W. Overijssel).
Na de eerste geslaagde editie in en rondom het dorp Oldemarkt gaat het weer bruisen van de (textiel)activiteiten. Er worden weer diverse exposities gehouden, lezingen en workshops gegeven. De locaties zijn uitgebreid en de duur van het festival is met een dag verlengd. De vrijdag is er bij gekomen. Nieuwe activiteiten worden toegevoegd zoals het houden van een modeshow.

Inmiddels hebben we ook al internationaal exposerende kunstenaars aangetrokken.
De kramenmarkt krijgt een andere route dan in 2015. De route is compacter gemaakt, rondom het marktplein in Oldemarkt, maar het aantal kramen waar wij voor gaan is niet minder: 100 stuks. De markt is buiten. Er wordt voor alternatief vervoer gezorgd van het hart van het festival naar de marktlocatie.
Er zijn fiets- en autoroutes naar de diverse locaties, die veelal rolstoeltoegankelijk zijn. Kortom: véél spektakel op het gebied van quilten, vilten, breien, haken, borduren, weven spinnen en een mix daarvan. Het thema van deze tweede editie is: HANDEN

Wilt u als leverancier een standaard kraam huren tijdens dit festival? De prijs is € 45,00 per dag. U kunt 1 of 2 dagen een kraam huren. U kunt het aanmeldingsformulier downloaden van deze pagina. Via dit formulier kunt u zich opgeven en aangeven wat u wilt. Daarna ontvangt u een bevestiging en het contract. Dat laatste ontvangen wij gaarne, ingevuld retour.
Wij rekenen op een prachtige tweede editie van dit Textiel Festival Weerribben en hopen u als leverancier (misschien wederom) te mogen ontvangen!

De kramencommissie Thea, Binnette en Antoinette

Download hier het aanmeldingsformulier.